Nieuwsarchief
Prettig Weekend
25 March 2011 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Wat een ellende als je computer het niet doet. Ik heb hem even weggebracht naar Flexpro aan de Zadelmakerstraat in Hoogvliet. Twee dagen en hij zou klaar zijn. Wat bleek, twee dagen en ik werd op mijn mobiel gebeld tijdens mijn werk. "Meneer Koopmans, uw computer is klaar, uw oplader is kapot".  Ik hoefde verder niets te betalen toen ik de nieuwe oplader bij hen kocht. En dat is nou eens service. Dan ben ik dik tevreden. Niet proberen om ook nog even iemand het vel over de neus te halen terwijl je eigenlijk zo klaar bent. Geen "onderzoek kosten". Fijn om zo'n bedrijf in Hoogvliet te hebben. Zit ik nu reclame te maken? Ja, natuurlijk doe ik dat en wat zou dat? Ik ben gewoon goed geholpen het was snel klaar en hij doet het, wat wil je nog meer? 

Verder kreeg ik nog een email van iemand die ook goed bezig was. Wij in de raad maar praten over hoe wij allemaal moeten sporten en wij hebben er geen erg in dat een van de juffen van basisschool 't Prisma met haar basketbalteam landskampioen was geworden!

"Linda Appers leerkracht op basisschool 't Prisma in Tussenwater Hoogvliet stal de show. Als beloning mocht zij als eerste de grote beker mee nemen om trots op school te kunnen tonen.
Haar wachtte donderdag 17 maart een warm onthaal op school door dol enthousiaste leerlingen. Ook haar collega's zijn enorm trots om zo'n kanjer in hun team te hebben." . Zo staat er op de website te lezen.

Zie de website van school: http://www.obsprisma.nl/tussenwater/index.html

Daar zijn wij met zijn allen natuurlijk ook best een beetje trots op. Als je een beetje op let dan zie je dat je vaak veel meer talent in je omgeving hebt dan je altijd hebt geweten. Bij deze: van harte gefeliciteerd Linda....Aan al die mensen die mij een email hebben gestuurd. Sorry, dat ik een beetje laat reageer, maar ik ga er dit weekend aan werken...

Prettig weekend.

...Terug