Nieuwsarchief
Hoogvliet viert koninginnedag
27 April 2011 - In de media []

Komende zaterdag is het weer zover: dan kleurt heel Nederland oranje. Ook in Hoogvliet is er van alles te doen met Koninginnedag! Koninginnedag  In de speeltuin Zalmplaat kunnen de jongsten zich van 11.00 tot 15.00 uur vermaken met Oudhollandse kinderspelen. De kinderen kunnen voor twee euro een kaartje kopen, waarmee ze mee kunnen doen aan alle spelletjes. Daarnaast is het kaartje een soort lot, waarmee ze een prijs kunnen winnen.

Ook bij MFC Boomgaardshoek vieren ze de verjaardag van de koningin. Kinderen tot twaalf jaar kunnen zich van 10.00 tot 16.30 uur helemaal uitleven: er is een carrousel, een schminkhuis, een springkussen, een ballonnenclown en nog veel meer. Voor vijf euro kopen de kinderen een strippenkaart, waarmee ze overal aan mee kunnen doen. Leveren ze de volle kaart weer in, krijgen ze nog een ijsje of popcorn. Aan het einde van de dag wordt onder alle ingeleverde kaarten nog een prijs verloot.

Niet alleen de kinderen kunnen in Boomgaardshoek terecht: vaders en moeders kunnen lekker bijkomen op het speciale terras. Bovendien kan jong en oud meedoen aan het rad van fortuin.

Meer weten?
Contact Buurt- en speeltuinvereniging Zalmplaat
Contact MFC Boomgaardshoek

...Terug