Nieuwsarchief
prettig weekend
29 April 2011 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Het was op het weer na een slecht begin voor het weekend. Dat slechte begin geld dan ook voornamelijk voor de scouting. Toen ik daar donderdag aankwam, dacht ik dat het nog wel mee viel, want aan de buitenkant kon je eigenlijk alleen maar zien dat de ruiten gebroken waren. Eenmaal binnen zag je dat het complete pand aan de binnenkant was uitgebrand. Daar wordt je niet vrolijk van en ik hoop dat de scouting de middelen kan vinden die ze weer een beetje op weg helpt.

In de Botlek las ik dat de IBP openlijk excuses vraagt aan de voorzitter van Leefbaar Rotterdam. Deze heeft tijdens de raadsvergadering gezegd dat de fractievoorzitter van de IBP beter met pensioen kon gaan, omdat ze de gemeenschap meer dan genoeg had gekost.

Zo kan ik van de fractievoorzitter  begrijpen dat zij dat wil. Wat ik niet snap is wat de rest van de IBP daar mee te maken heeft. Ik ben door de IBP beschuldigd van diefstal, verduistering en het stelen van copyright. Door voormalig leden van een andere niet meer bestaande politieke partij, die nu ook deel uitmaken van de IBP , werd ik beschuldigd van, hoe verzin je het,  stemfraude. Verder ben ik tussen neus en lippen door nog vergeleken met een moordenaar. Werk aan de winkel IBP, gelijke monniken gelijke kappen is het spreekwoord. Nou, laat eigenlijk maar. Ik heb zo'n vermoeden dat het een groot toneelstuk is wat nu wordt gespeeld.

Afijn ik ga er een lang weekend tussenuit en het lijkt er op dat het mooi weer wordt. Ik heb ook nog nooit zo vroeg in het jaar al een keer aan het strand gezeten. Ik ga nu vier dagen naar Zeeland en met een beetje geluk kan het daar ook weer.  Ik neem geen laptop mee of ander communicatie middelen en de website zie ik woensdag wel weer. Ik hoop dat u een mooie dag heeft morgen met Koninginnedag zonder al te veel problemen op straat.  Tot Donderdag.

 

Prettig weekend

 

 

...Terug