Nieuwsarchief
eerste paal geslagen nieuwe buren
24 May 2011 - In de media []

Wie op zoek is naar een koopwoning in een groene omgeving kon op 18 mei terecht op de verkoopmanifestatie van het project Nieuwe Buren.
Tijdens de manifestatie op de bouwlocatie aan de Voorweg werd niet alleen informatie gegeven, ook de eerste paal voor de woningen in fase 1 werd geslagen.

Nagenoeg alle 22 woningen in fase 1 van het project Nieuwe Buren zijn verkocht. In totaal komen in het woonplan Nieuwe Buren 55 eengezinswoningen. In fase 2 komen 33 koopwoningen verdeelt over 4 woningtypen: twee vertrouwde woningtypen die ook in fase 1 zitten en twee nieuwe woningtypen. De twee nieuwe woningtypen bieden meer ruimte, een eigen achtertuin en (dak)terras. Door de andere opzet met een plat dak hebben deze woningen veel ruimte op de tweede verdieping en is het mogelijk om deze ruimte in te delen als hobbykamer, speelkamer, of extra slaapkamer.

Nieuwe Buren ligt meteen bij de entree van Hoogvliet aan de Voorweg in de wijk Nieuw Engeland. Vanuit hier kom je direct in het groen om te wandelen of fietsen in de Groene Ring van Hoogvliet. Alle voorzieningen liggen vlakbij in de wijk of op fietsafstand van het Hoogvlietse winkelcentrum. En Nieuwe Buren is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. 
Van de 22 woningen in fase 1 zijn er inmiddels 20 verkocht. Hiermee is ruimschoots voldaan aan het 70% voorverkooppercentage om te starten met de bouw. Het project is zeker voor de huidige ontwikkelingen in de woningmarkt een succes te noemen. Op 18 mei zal samen met de toekomstige bewoners om 16.00 uur de officiŽle handeling plaatsvinden. De eerste 22 eengezinswoningen zullen binnen een half jaar gereed zijn voor de nieuwe bewoners. 

Meer informatie
Ooms Makelaars Spijkenisse
(0181) 69 23 33

VBW Makelaars te Hoogvliet
(010) 2954888. 

www.nieuweburen.nu

...Terug