Nieuwsarchief
VRIJWILLIGERS OPGELET! lees dit goed.
25 May 2011 - In de media []

In Rotterdam zijn jaarlijks ongeveer 140.000 vrijwilligers actief. Zij doen fantastisch werk en Rotterdam is daar trots op! Om onze dankbaarheid te tonen als gemeente en omdat dit jaar is uitgeroepen tot het Europees Vrijwilligersjaar, biedt de gemeente Rotterdam u een groot evenement aan. Het ZOOmers Vrijwilligersfestival vindt plaats in Diergaarde Blijdorp op woensdag 22 juni van 15.00 tot 22.00 uur. Rotterdamse vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn Elke vrijwilliger mag één introducé meenemen die niet persé een vrijwilliger hoeft te zijn. InZ organiseert dit evenement in opdracht van de gemeente Rotterdam.

Meldt u snel aan voor dit festival, want er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. U kunt zich aanmelden via www.inz.nl/vrijwilligersfestival. Daar vindt u ook meer informatie over dit evenement en veelgestelde vragen. Heeft u geen internet? U kunt ook bellen met inZ via (010) 270 9900. Elke vrijwilliger kan zichzelf aanmelden.  Wat mag u verwachten? Allereerst een unieke avond in de dierentuin op één van de langste dagen van het jaar met praktische informatie over vrijwilligerswerk. Daarnaast zijn er optredens in de diverse themacafés die in het park worden georganiseerd. Van Jules Deelder tot Noodweer en van Frederike Spigt tot kleine akoestische optredens.

U krijgt ook blijdorp munten, waarmee u wat te eten en te drinken kunt halen wanneer u dat wilt. Alle horecagelegenheden zijn geopend. Dit vrijwilligersfestival is er voor de vrijwilligers, maar ook een beetje dóór. Tijdens het festival is een open podium aanwezig, waar vrijwilligers mogen dansen, zingen, muziek maken, rappen, ga zo maar door. Wilt u of wil jij van dit podium gebruik maken? Meld dit zo snel mogelijk via info@inz.nl

Om de druk op de organisatie te beperken, willen wij u verzoeken eerst een antwoord op uw vragen te zoeken op www.inz.nl/vrijwilligersfestical. Wij zullen daar een overzicht van de meest gestelde vragen publiceren. Mocht uw vraag daar niet bij staan of kunt u niet op internet, belt u dan met inZ. Wij staan u graag te woord.

...Terug