Nieuwsarchief
Proficiat! Voetbalvereniging meeuwenplaat 50 Jaar!
02 June 2011 - Nieuwsbericht [webmaster] 

Op 1 juni vond in de kantine van voetbalverenging meeuwenplaat een receptie plaats ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan.

De oprichters van VV Meeuwenplaat zullen 50 jaar geleden nooit gedacht hebben dat het jubileum 50 jaar later zo groots gevierd zou worden. Want er staat nog al wat op het programma de komende dagen.  http://www.vvmeeuwenplaat.nl

VV Meeuwenplaat is een bijzondere voetbalclub die door de jaren heen met vallen en opstaan uitgegroeid is tot een standvastige sportvereniging. Ter gelegenheid van het jubileum is een schitterend jubileummagazine uitgebracht met bijdragen van Hans van Staten, voorzitter van VVM en deelraadvoorzitter Edwin Smid.

 Tevens ontving Hans van Staten uit handen van de district vertegenwoordiger van de KNVB het KNVB Waarden- en Normencertificaat. De commissie Respect en Sportiviteit van VVM heeft aan kunnen tonen dat zij op een vooruitstrevende manier bezig zijn met de jeugd waarbij waarden en normen een belangrijke rol spelen. Aanstaande zondag is er een reŁnie die aanvangt om 15:30 uur. Om 16.30 uur zal de trekking plaats vinden van de jubileumloterij

Namens de fractie van Nieuw Hoogvliet:  Van harte gefeliciteerd en nog vele sportieve en gezonde jaren toegewenst op de Meeuwenplaat.

...Terug