Nieuwsarchief
Kunst -en Atelierroute 2011
13 June 2011 - Nieuwsbericht [webmaster]Kunstliefhebbers kunnen 18 en 19 juni alvast in hun agenda zetten: dan vindt namelijk weer de Kunst -en Atelierroute Hoogvliet plaats.

Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen belangstellenden alle deelnemende exposanten bezoeken. Een aantal kunstenaars heeft thuis een atelier en exposeert hier, anderen exposeren in groepsverband in een wijkcentrum of culturele instelling. De plattegrond met locaties kunt u bekijken op www.kunstkringhoogvliet.nl/Pages/Informatie.aspx   Vanaf 1 juni zijn de routefolders ook te verkrijgen bij de bibliotheek, de deelgemeente, de kunstenaars en diverse andere locaties. De kunstenaars geven u graag nadere informatie over hun werk. Ook is het mogelijk een kunstwerk te kopen of de kunstenaar naar keuze een opdracht voor een kunstwerk te geven. 
 
Kunstkring
De Kunst -en Atelierroute maakt onderdeel uit van de Stichting Kunstkring Hoogvliet. De stichting is in april 2007 opgericht en heeft als doel het stimuleren van kunsttalenten en het etaleren van kunst- en cultuuruitingen in Hoogvliet. De belangrijkste activiteit van de Stichting is het organiseren van de Kunst- en Atelierroute. Nagenoeg alle kunstenaars zijn inwoner van Hoogvliet. Sommige kunstenaars volgen zelf lessen of geven les aan beginnende kunstenaars. Onder de groep kunstenaars zijn zowel autodidacten als professionals.

 

bron: city portal rotterdam/Hooglviet 

...Terug