Nieuwsarchief
deelgemeente nieuwsbrief
22 June 2011 - In de media []

 

Voortgang Buurt Bestuurt

 

Hoogvliet heeft sinds dit jaar twee burgerpanels: in Oudeland en Zalmplaat/Meeuwenplaat. Doel is om de veiligheid, het veiligheidsgevoel en de leefbaarheid in de wijken te verbeteren.

Lees meer

 

HVS: Vraagbaak voor Hoogvlieters

Op zoek naar hulp bij het invullen van formulieren? Of naar de juiste weg binnen de gemeente? Voor het antwoord op deze en andere vragen kunnen Hoogvlieters terecht bij de Stichting Hoogvliets Vrijwilligers Servicepunt, oftewel HVS.
Lees meer

 

Stedenfestival Hoogvliet geslaagd

 

Het driedaagse stedenfestival van Hoogvliet is, ondanks het slechte weer, redelijk goed bezocht. Vooral het optreden van de groep Adlicious, met daarin de Hoogvlietse Jordy van Toornburg, trok veel bezoekers.
Lees meerDiploma's voor vijftien AutoCad-cursisten

 

Vijftien Hoogvlieters hebben vorige maand het AutoCad-diploma gehaald. Ze zijn nu vaardig genoeg in het tekenen en ontwerpen met de computer om een baan of vervolgopleiding in die richting te vinden.

Lees meerBijzondere fietsenwinkel

 

Tweewieler De Gadering aan de Klompenmakerstraat is niet zomaar een fietsenwinkel. Deze bijzondere winkel voor wordt namelijk gerund door mensen met een verstandelijke beperking.
Lees meer 

Aanmelden / afmelden?

Deze nieuwsbrief verschijnt maandelijks. Wilt u iemand aanmelden, laat het weten.

 

 

 

...Terug