Nieuwsarchief
Verrassend Hoogvliet
21 September 2011 - Nieuwsbericht [Webmaster]

Zaterdag 10 september is bekend geworden wie de winnaars zijn van  "Kunstwedstrijd "Verrassend Hoogvliet". Tijdens de speciale dag, georganiseerd door winkelcentrum Zalmplaat, kon het winkelend publiek nog stemmen uit tien kunstwerken die door een jury waren geselecteerd. De kunstwerken hingen in etalages van het winkelcentrum.

Er was een creamarkt waar Hoogvlieters en Rotterdammers hun eigengemaakte creaties verkochten. Daarnaast waren er ook mensen die oude ambachten beoefenden en lieten zien hoe dat in zijn werk gaat.

Op het Open  Podium waren spetterende optredens van: DES, Daniel Trepat (inline dance), ASVZ Drumband en ER Studio. Onze eigen Milly Baroni en later ook Nanni betoverde het publiek met prachtige zang . Ook was er een jongleerster die de ballen hoog hield tijdens haar act!

Nadat in de ochtend de cultuur-historische wandelkaart  Zalmplaat werd uitgereikt aan Yvonne Bekker en Aad Wijntjes door Hans van der Boom van het Historisch Genootschap, wa shet later op de dag de beurt aan Yvonne Bekker om de winnaars van de kunstwedstrijd bekend te maken.

De 1e prijs was voor Josť van Berk voor het werk "bruggetje van Hoogvliet". De 2e prijs ging naar Ria Kooke voor het stuk "verrassend water". "Huizen in Landschap" van Peter van Maanen kreeg de 3e prijs uitgereikt..

Expositie kunstwerken "Verrassend Hoogvliet"
De tien geselcteerde kunstwerken zullen in de komende maanden op verschillende plekken in Hoogvliet worden tentoongesteld ( o.a. tijdens het Open Huis Senioren Vereniging Zalmplaat, Opening Roze Cafe Humanitas, Kunstborrel / netwerkbijeenkomst, Bibliotheek Hoogvliet, Rabobank Hoogvliet en Villa de Heerlijkheid)

Lees meer: 

http://nieuwsbrief.sbaw.nl/index.php?table=nieuwsbrief&nieuwsbriefID=393

 

...Terug