Nieuwsarchief
agenda Binnenban ( update youtube)
03 October 2011 - In de media []

Zaterdag 10 december: Kerstmarkt
Geniet van de kerstsfeer in Winkelcentrum Hoogvliet. Meer dan 100 kraampjes, gezellige muziek en sfeervolle verlichting. Nog geen kerstinkopen gedaan? Dit is het moment!!!

Zaterdag 3 december: Specsavers
De opvallers gaan Specsavers promoten door het uitdelen van onderzetters.
Met deze onderzetters kunt u gratis drinkglazen ophalen in het filiaal van Specsavers.

Zaterdag 3 december: Sinterklaasfeest

De Sint is een indrukwekkende verschijning en is gekleed in een wit gewaad met daar bovenop een rode mantel en houdt daarbij een goudkleurige staf in zijn hand. Op zijn hoofd draagt hij een grote rode mijter voorzien van een gouden kruis. Onlosmakelijk verbonden met de Sint is het grote rode boek waarin alles staat geschreven over de kinderen in Hoogvliet. Samen met Sinterklaas komen de Zwarte Pieten naar Hoogvliet. De muziekpieten zorgen met hun pietenband voor veel gezelligheid. Het is niet gebruikelijk om met Sinterklaas op de foto te gaan, maar voor de kinderen uit Hoogvliet maakt hij een uitzondering. Naast de muziekpieten zorgen de goochelpieten voor magische trucs en de balonnenpiet voor de prachtigste creaties, gemaakt van enkele balonnen.

Wil jij de Sint een keer in het echt ontmoeten? Dit is het moment! De Sint wil jou ook graag ontmoeten!

Zaterdag 26 november: Sinterklaas Activiteiten

Oppassen want de pieten zijn ontsnapt!!! De pieten hebben geen zin om vandaag de cadeautjes in te pakken maar ze willen swingen. Om de pieten wel tevreden te houden is er besloten dat zij in het winkelcentrum mogen optreden als pietenband. Zet deze dag in je agenda en swing vrolijk mee met de vrolijke muziek van de pietenband.

Zaterdag 19 november: Sinterklaas intocht

BRIEF VAN DE SINT
Wat een feest om weer naar Nederland én Hoogvliet te komen. Natuurlijk kom ik niet alleen... Mijn pieten en mijn trouwe viervoeter Americo zijn er ook bij! Ik hoop dat ik op 12 november zonder al te veel problemen naar Harderwijk kan varen zodat ik zaterdag 19 november op tijd in Hoogvliet ben en jullie daar allemaal mag zien. Op zaterdag 3 december kun je mij nogmaals komen begroeten in het winkelcentrum. Ik heb nu al gehoord dat er in het winkelcentrum ook weer allerlei leuke dingen te doen zijn, maar daarover later meer...
Ik hoop dat jullie er allemaal weer bij zullen zijn!

Lieve groet,
Sinterklaas

Zaterdag 12 november: IJspret in Hoovliet
Ben jij de nieuwe Sven Kramer of Renate Groenewolf?? Of schaats je liever voor je plezier??
Voor de eerste keer in jaren is er in het winkelcentrum zelf, voor de Albert Heijn, een gezellige schaatsbaan. De schaatsbaan wordt vanuit de Albert Heijn gesponsord door Chiquita.
Schrijf deze dag snel in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Zaterdag 29 oktober: PROEF de Herfst
Probeer - Ruik - Onderzoek - Experimenteer en Feel... de warmte en gezelligheid van de herfstkraampjes in Winkelcentrum Hoogvliet. Geniet van de sfeervolle muziek en laat je verwennen door de gastvrijheid van de winkeliers.

zie verder: http://www.winkelcentrum-hoogvliet.nl/home/activiteiten_4#Zaterdag_10_december

en:  http://www.youtube.com/user/BinnenbanHoogvliet

 

...Terug