Nieuwsarchief
prettig weekend
08 October 2011 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Tijdens de laatste vergadering van de deelraad hoorde ik dat vooral de IBP, het CDA en de VVD vonden  dat het dit DB ontbrak aan een visie. Toen ik het CDA voorhielt dat men de laatste visie ontwikkeling voor een stratenplan om zeep had geholpen begreep men niet waar ik het over had. Dit was naar aanleiding van de vreemde uitvoering van werkzaamheden in de woonerven in Boomgaardshoek. U kunt de motie die werd aangenomen, omdat de coalitie even door ziekte in de minderheid was, hier lezen: http://www.nieuwhoogvliet.nl/Upload/20111009_besluit%20over%20intrekken%20motie%20bestrating%20en%20herinrichting.pdf

Dus, wat nu geen visie?  Nu hoor ik al zeggen, ja maar dit kost geld? Toch? Ja, dat klopt, maar alles kost geld tegenwoordig en je krijgt niets voor niets. Er moeten heel veel ambtenaren aan te pas komen om steeds weer allerlei jaarrapportages, kaderbrieven en begrotingen aan te bieden, want die maakt het DB natuurlijk niet zelf. Het dagelijks bestuur is er verantwoordelijk voor, maar iemand moet ze ook nog eens maken en dat doen de ambtenaren en die kosten nu eenmaal geld. Zo simpel zit het dus eigenlijk in elkaar. Dus, wie ontbreekt het nu eigenlijk aan visie? Zij die de visie willen ontwikkelen of zij die daar geen geld aan uit willen geven en nu heel hard roepen, "waar is de visie?". Dat is net zo iets als in de supermarkt brood willen verkopen, maar geen geld uit willen geven aan de bakker die het moet maken.

De charismatisch-evangelische organisatie TRIN zou het 'geweldig' vinden als er een erkend keurmerk voor wonderen komt. Dat schrijft oprichter en directeur Mattheus van der Steen in het Nederlands Dagblad in een open brief aan freelance journalist Karel Smouter. Smouter vroeg in de brief aan Van der Steen wat hij ervan zou vinden als er een onafhankelijke instantie zou komen die genezingsclaims en zendingspraktijken tegen het licht zou houden, een soort keurmerk dus. Van der Steen is erg positief. 'Wat zou het geweldig zijn als er een erkend keurmerk komt om wonderen aan Nederland en de wereld kenbaar te maken'.  Ik meld Hoogvliet aan, als de Deelgemeente in de huidige staat, over drie jaar nog bestaat.

prettig weekend

http://www.buurtlink.nl/3191HC

 

...Terug