Nieuwsarchief
weekend
14 October 2011 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

RTL Boulevard heeft in een e-mail excuses gemaakt aan de familie van de vermoorde Jennefer van Oostende uit Rotterdam. Het programma besteedde woensdag aandacht aan de moord met de begeleidende 'teaser' 'Geen happy oostende'.
Ik ben enigszins bevooroordeeld, want ik heb zo'n verschrikkelijk hekel aan dit programma en zo blijkt maar weer dat je op televisie maar alles kan zeggen wat je maar wilt. Je er met een email vanaf maken is wel erg makkelijk en natuurlijk nooit genoeg. Deze mensen die er maar alles uitgooien wat zij maar "leuk"vinden zouden wat mij betreft niet snel genoeg van de buis gegooid kunnen worden. Ook op internet kom je deze figuren tegen. Ze weten absoluut niet wat zij veroorzaken en vinden het geweldig om iemand tot diep in zijn hart te beledigen of te kwetsen. Ik weet, dat ik best wel eens vervelend ben op onze website, maar ik zal nooit iemand persoonlijk kwetsen, beledigen, of discrimineren, bah, wat heb ik een hekel aan dit soort mensen.

Zaterdag was de begrafenis van ons steunfractielid Erik Snoek. Erik is zeer onverwacht overleden en wij gaan Erik ontzettend missen. Erik was altijd optimistisch en altijd vrijwillig bezig in Hoogvliet, om Hoogvliet leuker en beter te maken voor anderen. Erik had daar echt plezier in. Ik weet nog, dat ik hem trof de dag na de brand bij de scouting in Hoogvliet. Eigenlijk was hij al weer plannen aan het maken om geld bij elkaar te krijgen voor een nieuw clubhuis. Ook tijdens onze fractievergaderingen kwam het clubhuis nogal eens ter sprake en werden er allerlei ideeŽn aan gedragen om de scouting weer op weg te helpen.
Tijdens mijn werk kwam ik hem wel eens tegen in het Ziekenhuis in de huisartsenpost in Spijkenisse. Het was altijd gezellig en er was altijd tijd voor een praatje. Tja, het is niet anders, maar erg is het wel, en wij wensen zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden, zaterdag en de komende tijd veel sterkte toe.

...Terug