Nieuwsarchief
Sinterklaas
10 November 2011 - In de media [dichtbij]

HOOGVLIET ROTTERDAM - Ook dit jaar zal de Goedheiligman de kinderen van Hoogvliet verrassen met een bezoek. Op zaterdag 19 november zal Sinterklaas rond 12.45 uur bij de Jachthaven aankomen. Om daarna met een hele stoet Zwarte Pieten naar de Deelgemeente te gaan. Uiteraard zal Sinterklaas daarna de kinderen in het winkelcentrum de Binnenban verblijden met veel lekkers.

Honderden kinderen verwelkomen samen met hun ouders Sinterklaas en zijn pieten op zaterdag 19 november 2011. Zoals ieder jaar verwachten wij veel gezelligheid op deze dag, iets wat je zeker niet mag missen. En dat allemaal door vrijwilligers georganiseerd en gerealiseerd.

En lieve kinderen, de Sint heeft dit jaar zijn Pietenband mee naar Nederland genomen, dus vanaf 15.00 uur wordt het een dolle boel in het winkelcentrum. De Feestpieten Boyband bestaat uit vier vrolijke pieten die wel van een feestje houden. De afgelopen jaren kwamen deze pieten in de Megatop100 en de hitlijsten met de Sint Hits 'Doe mij een Pepernoot' (een variant op het bekende Toppertje'), 'Sint Maakt Ons Gek!' ('Maak me Gek' van Gerard Joling) en 'Sint' ('Shine' van Gordon met een nieuwe tekst van Tony Neef). Na het optreden van de Feestpieten Boyband kan de rebus opgelost worden en zijn er veel verassingen op te halen bij de SURPRISE winkeliers.

Wil jij de Sint en zijn pieten niet missen? Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover!

zie: http://www.dichtbij.nl/botlek/regionaal-nieuws/artikel/2182624/sinterklaas-komt-19-november-naar-hoogvliet.aspx

 

...Terug