Nieuwsarchief
nieuwsbrief deelgemeente
11 November 2011 - In de media []

Vruchtbare bijeenkomst multifunctionele accommodatie


Bewoners willen kookles, disco, bridgen, taalles en een heuse mannendag. Deze activiteiten organiseren zij het liefste zélf, bleek uit de bijeenkomst van 10 oktober over de invulling van deze bijzondere brede school.


Lees meer


Buurt Bestuurt

Actieve bewoners, politie, deelgemeente en Stadstoezicht pakten te hard rijdende automobilisten, illegale hondenpoep en meer onveilige zaken aan. Ook de komende maanden gaan zij niet bij de open haard zitten. Buurt Bestuurt gaat verder met haar taak om Hoogvliet nog veiliger te maken.


Lees meer over de afgelopen en komende acties van Buurt Bestuurt

 


Rectificatie: Lekker wonen met steuntje in de rug

Het artikel Lekker wonen met steuntje in de rug uit de vorige nieuwsbrief is aangevuld met projecten die horen bij het woonservicegebied in Hoogvliet. Deze interessante, sociale projecten willen wij u zeker niet onthouden. Vandaar nogmaals dit wat aangepaste artikel.

Lees daarom meer over woonservicegebied Meeuwenplaat-Zalmplaat


Hoogvliet ontvangt onderscheidingsgeschenk

Het fotoboek ‘Hoogvliet tussen stad en dorp' is aan de deelgemeente geschonken ter ere van VVD-raadslid René van de Graaf. Het fotoboek vloeit voort uit een motie die enige tijd geleden is ingediend door het VVD-raadslid.


Lees meer over het fotoboek

 


 

Aangifte doet u voortaan in 3D


Tijdens uw digitale aangifte op het politiebureau aan de Middenbaan Noord heeft u persoonlijk contact met een politiemedewerker op een andere locatie. Voor sommigen is dat best even wennen. Maar wie had een aantal jaar geleden bedacht dat we massaal zouden gaan pinnen, telebankieren of chippen?

 

Lees meer over de digitale aangifteActiviteitenkalender

 

Er is de komende tijd weer van alles te beleven in Hoogvliet: Kijk snel welke activiteiten er allemaal op het programma staan.


Kijk welke activiteiten er zijnAanmelden / afmelden?

...Terug