Nieuwsarchief
deelgemeente nieuws
12 December 2011 - In de media []

December 2011


Maatjes door dik en dun

Graag sámen leuke of leerzame dingen ondernemen, maar met wie? De Vriendendienst Hoogvliet helpt mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Vrijwilligers hebben één-op-één contact met deelnemers.

Lees meer


 

Hoogvliet bouwt nieuwe bruggen

Straks wandelen Hoogvlieters over nieuwe bruggetjes van staal en composiet. Twaalf oude houten bruggen krijgen vanaf januari 2012 namelijk een make-over.

Lees meer


Buurt Bestuurt versiert kerstboom

Kom 14 december naar het Wilhelm Tell winkelcentrum en geniet van het cadeautje van Buurt Bestuurt.

Lees meer


Verantwoord opgroeien in hoogvliet

Veel professionals die werken met en voor jongeren werden geďnspireerd tijdens de conferentie Opgroeien in Hoogvliet. Deze interessante bijeenkomst vond 24 november plaats.

Lees meer


Luidkeels meezingen tijdens Korendag

Wings of Joy, That's It, Seniorenkoor Hoogvliet, Harmonic Voices, Tranen met Tuiten, Dorpskerkkoor en De Buren. Met elkaar verzorgen deze koren een gevarieerde middag met een mix van klassiek en modern gezang. Kom ook en zing mee!

Lees meer


 

Kom snel Dichtbij

Meer weten over Hoogvlietse voetbalwedstrijden, evenementen of activiteiten? Bekijkt u graag mooie foto's uit de omgeving? Ga dan snel naar dichtbij.nl en plaats ook uw eigen items. 

Lees meer


Sportiefste Rotterdamse school en leerling bekend

Wie is er na de Sportentocht van 4 november nou nog niet gestimuleerd te sporten? Ga vaker sporten en wie weet word jij de volgende keer wel de sportiefste leerling van Rotterdam!

Lees snel verder wie de prijs gewonnen heeft

 


 


Activiteitenkalender

Er is de komende tijd weer van alles te beleven in Hoogvliet: Kijk snel welke activiteiten er allemaal op het programma staan.

Kijk welke activiteiten er zijn

                                                                                                            http://regionaallokaal.weebly.com/index.html

 

...Terug