Nieuwsarchief
Vestia bouwt door in Hoogvliet! Wethouder Karakus slaat eerste paal
20 December 2011 - In de media []

Vestia bouwt door in Hoogvliet! Wethouder Karakus slaat eerste paal maandag 19-12-2011. Op 22 december vieren we in de wijk Zalmplaat in Hoogvliet de officiŽle bouwstart van het nieuwbouwproject Heerlijk Houtingen. Wethouder Hamit Karakus (wethouder Wonen en Ruimtelijke Ordening Rotterdam), Yvonne Bekker (portefeuillehouder ruimtelijke Ordening deelgemeente Hoogvliet) en Monique Nijenhuis (bedrijfsdirecteur Vestia Rotterdam Hoogvliet) nemen deze handeling voor hun rekening. Daarna vieren we in een feesttent dit heugelijke feit met omwonenden, toekomstige huurders en kopers en een aantal relaties.

Heerlijk Houtingen
De nieuwe wijk Heerlijk Houtingen bestaat uit 200 huur- en koopwoningen, appartementen en eengezinswoningen. Een nieuwe buurt in een bestaande, levendige en groene wijk te midden van alle voorzieningen. Op deze plaats, waar eerst nog 324 portiekwoningen stonden, wordt nu in hoog tempo gewerkt aan Heerlijk Houtingen. De woningen worden volgens conceptbouw gerealiseerd. Een bouwwijze die snel, zuinig en met minder overlast kan worden toegepast. Waarbij er ook nog volop ruimte is voor de toekomstige bewoners om de woning naar eigen behoefte uit te breiden en in te delen. Slechts over circa 22 weken kan de eerste woning al worden opgeleverd. Een bijzonder project! Op www.heerlijkhoutingen.nl staat alle informatie over het project, de woningen en de voorwaarden.

Met dit project bouwt Vestia het grootste woningbouwproject van Rotterdam dit jaar. En dat in een tijd waarin bouwen niet vanzelfsprekend is.

...Terug