Nieuwsarchief
Visietraject ‘Polder Albrandswaard’
02 January 2012 - In de media [De Botlek2]

Een paar weken geleden heeft de aftrap van het visietraject ‘Polder Albrandswaard' plaatsgevonden en op maandag 9 januari wordt er hieraan een vervolg gegeven. Wat moet behouden worden en wat kan er beter? De gemeente organiseert opnieuw een bijeenkomst voor de inwoners van Albrandswaard. Tijdens de bijeenkomst wordt een terugblik gegeven op de vorige bijeenkomst en wordt er aandacht besteed aan de wensen en kwaliteiten en hoe deze het beste te combineren zijn in de toekomst.

Met die informatie gaat de projectgroep verschillende varianten voor een visie ontwikkelen. Die leggen zij weer eind februari aan de inwoners voor met de vraag. De locatie is de kas van KB Orchids aan de Albrandswaardseweg 100. Men is van harte welkom vanaf 19:00.
Dit is tevens een goede gelegenheid om het bedrijf eens van binnen te zien. Vanwege de grote opkomst op 30 november, moet er vantevoren aangemeld worden. Heeft u vragen, of wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst op 9 januari 2012? Stuur dan een e-mail naar polder@albrandswaard.nl.

Op 30 november heeft de aftrap van het visietraject plaatsgevonden in Abel. Een ruime opkomst en vruchtbare discussies hebben deze avond tot een succes gemaakt. Het verslag van deze avond en meer informatie over het project is terug te lezen op www.albrandswaard.nl/polderalbrandswaard.

zie verder:  http://www.deweekkrant.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

...Terug