Nieuwsarchief
Overlijden Roel van der Sluis
06 January 2012 - Nieuwsbericht []

In memoriam

Roel van der Sluijs

 

Op donderdagmorgen 5 januari bereikte ons het bericht dat ons zeer gewaardeerd raadslid Roel van der Sluijs was overleden. Roel overleed in de leeftijd van 71 jaar.  

Roel maakte ruim 9 jaar deel uit van de deelraad Hoogvliet. Roel van der Sluijs,....een man die iedereen met warmte betrokkenheid en respect benaderde.

Altijd had Roel, voor iedereen, een vriendelijk woord, had duidelijk een eigen mening, maar ook repsect voor de mening van anderen. Zijn betrokkenheid bij de mensen in Hoogvliet was groot. Roel kwam op voor de belangen van de Hoogvlieters zonder geschreeuw, maar rustig, respectvol en vanuit zijn hart.

Roel zal niet alleen vreselijk gemist worden door zijn vrouw Joke, kinderen en kleinkinderen, maar ook zeker in de deelraad van Hoogvliet.

Het was een voorrecht om met Roel samen te mogen werken. Wij zullen Roel niet alleen missen als een geweldig raadslid maar ook als vriend, als een bijzonder mens.

Namens de fractie, steunfractie en bestuur van Nieuw Hoogvliet, wensen wij zijn vrouw Joke en verdere familie veel sterkte toe de komende tijd bij het verwerken van dit zo grote verlies.

...Terug