Nieuwsarchief
Sherida Riley verkozen tot Vrijwilligster van het jaar in Hoogvliet
06 January 2012 - In de media [De Botlek2]

De 49-jarige Sherida Riley is als vrijwilliger werkzaam is in de wijk Oudeland, waar ze al vijftien jaar activiteiten voor de jeugd organiseert. "Het is eigenlijk begonnen toen mijn kinderen naar school gingen," zegt de inwoonster uit Hoogvliet. "Dan komen er kinderen bij je thuis over de vloer. Op een bepaald moment ben ik op school betrokken geraakt bij allerlei activiteiten. Vanaf dat moment heeft het vrijwilligerswerk mij gegrepen", zegt ze er zelf over.

Enthousiasme

De kracht van Riley blijkt haar enthousiasme en initiatief om ook andere volwassenen te betrekken. "Niets is tegenwoordig meer vanzelfsprekend. Ik probeer ook ouders van de kinderen te betrekken. Zo ontstaat er een band met de kinderen, ouders en vrijwilligers."
De Hoogvlietse legt uit waarom zij dit allemaal doet. "Ik wil mijn medemens graag helpen. Daar hou ik van!"
Komende woensdag meer aandacht voor Sherida in de papieren editie van De Botlek. Dan ook een interview met deelraadsvoorzitter Edwin Smid. Of kijk op www.deweekkrant.nl/de-botlek-2 .


voor het hele bericht:  http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/januari/06/sherida_riley_verkozen_tot_vrijwilligster_van_het_

 

...Terug