Nieuwsarchief
deelgemeente agenda
12 January 2012 - In de media []

Januari 2012


Nieuwjaarsspeech Edwin Smid

"Dit bestuur kijkt met groot respect terug naar 2011, naar de Hoogvlieters, de medewerkers, iedereen die betrokken is geweest bij dat wat wij met elkaar, onder moeilijke omstandigheden, hebben bereikt in 2011. Dank daar voor." Lees snel de hele speech van Edwin Smid. En bekijk de YouTube filmpjes.

Bekijk de filmpjes


Heerlijk Houtingen: iets om trots op te zijn


Een wijk die verandert in een mooie, betaalbare en groene wijk waar de bewoners zich erg op verheugen. Dat is Heerlijk Houtingen.

Lees meer over dit heerlijke project


De vrijwilliger van het jaar 2011 is ...

... iemand die houdt van het helpen van haar medemens, al vijftien jaar activiteiten organiseert voor de jeugd en graag andere enthousiasmeert.

 Lees snel wie deze bijzondere vrouw is


Papierkalender voortaan digitaal

Wanneer komen de mannen uw oude papier ophalen? Raadpleeg voortaan de papierkalender digitaal en zet de minicontainer op tijd langs de stoeprand.

Lees verder


Last van stank of geluid?

Vervelend als bedrijven het milieu aan hun laars lappen. Is er bij u in de buurt sprake van bodem- of luchtverontreiniging? Geluid of geurklachten? Bel dan snel naar de Milieutelefoon.

Lees meer


Buurt bestuurt sluit 2011 af met mooie acties

Bewoners hebben samen met de deelgemeente, politie en Stadstoezicht de afgelopen maanden de omgeving weer veiliger gemaakt. Er stonden daarvoor weer een aantal acties op het programma.

 Lees meer over de acties in Oudeland, Meeuwenplaat en Zalmplaat


Activiteitenkalender

Er is de komende tijd weer van alles te beleven in Hoogvliet: Kijk snel welke activiteiten er allemaal op het programma staan.


Kijk welke activiteiten er zijn


...Terug