Nieuwsarchief
Keurmerk Veilig Ondernemen
24 January 2012 - In de media [jan koopmans]

Ook winkelcentra In de Fuik en Meeuwenpunt hebben nu hun eerste ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen gekregen. Eerder hadden al Oude Wal, Centrum en Wilhelm Tell het keurmerk gekregen.Tegelijkertijd met de uitreiking van het keurmerk, is een samenwerkingsconvenant getekend tussen diverse partijen. Dit omdat samenwerking volgens de partijen hét middel is om winkelcentra veiliger en toegankelijker te maken.

Om een Keurmerk Veilig Ondernemen certificaat te krijgen moeten er goede veiligheidsmaatregelen worden genomen binnen het betreffende winkelgebied zodat winkeliers en het winkelend publiek zich prettig en veilig voelen. Met de eerdere certificering van de winkelcentra Oude Wal, Centrum en Wilhelm Tell hebben nu alle Hoogvlietse winkelcentra het Keurmerk Veilig Ondernemen.  Het bericht, met foto staat op dichtbij onder deze link: http://www.dichtbij.nl/botlek/regionaal-nieuws/artikel/2250343/ook-veilig-ondernemen-in-hoogvliet-zuid.aspx

Twitter

Op twitter werd het bericht door stadstoezicht geplaatst een tijdje geleden alweer. Ik vroeg toen aan stadstoezicht, of stadstoezicht als beloning nu meer aanwezig zou zijn op het winkelcentrum, of juist minder, omdat het veiliger is geworden.  Dat werd een beetje lastig. Ik heb het een aantal keren geprobeerd, om de vraag ook op een andere manier te stellen, maar de vraag werd niet beantwoord. Wat is nu mijn punt zou  je zeggen? Tja, denk ik dan. Nu heb je het certificaat maar wat nu? Mooie vraag voor donderdag aanstaande in de raadsvergadering!  Wat als het certificaat er is.....?

 Facebook
 
...Terug