Nieuwsarchief
Heren 1 promoveert ongeslagen naar de promotieklasse
29 April 2012 - Nieuwsbericht [Yum]


Op 28 april speelde Heren 1 achtereenvolgens tegen Alcazar/Erasmus 1, Volley Zuid 2 (1e klasse) en RVC/Libanon 2 (promotieklasse) voor een plek in de promotieklasse.

De 1e wedstrijd was voor heren 1 heel simpel. Alcazar/Erasmus bleek een flink maatje te klein, 25-15 en 25-12 waren de set standen. De 2e wedstrijd werd gespeeld tegen angstgegner Volley Zuid 2. Ook hier werd het 2-0 voor onze heren. De eerste set werd vrij simpel gewonnen met 25-18. De tweede set was echter een stuk lastiger. Hier liep de stand steeds gelijk op tot 24-24 waarna de laatste 2 punten prachtig werden afgemaakt.

De laatste wedstrijd was tegen promotieklasser RVC/Libanon 2. De eerste set sloeg de vermoeidheid bij heren 1 toe. Hierdoor werd er vooral slecht gepasst waardoor het voor de aanvallers erg moeilijk werd om punten te maken. De set ging dan ook verloren met 26-24. In de tweede set was de spanning compleet weg en onze heren speelden weer als vanouds. Eindstand van deze set was 16-25. Door deze setwinst kon YUM promotie niet meer ontgaan. De derde set was dus eigenlijk nog maar een formaliteit en werd gewonnen met 15-6.

De heren gaan dus, na een aantal promotiekansen, nu eindelijk naar de promotieklasse!

...Terug