Nieuwsarchief
Hoogvliet kleurt Oranje
30 April 2012 - Nieuwsbericht [webmaster]

Op veel plekken in Hoogvliet is Koninginnedag vandaag uitbundig gevierd.

Het begon vanmorgen allemaal bij verzorgingshuis Siloam waar de jaarlijks Aubade plaats vond en de deelraadsvoorzitter Edwin Smid de felicitaties uitsprak richting hare majesteit koningin Beatrix en de heer Pieter van Vollenhoven.

Smid: "Dit jaar is Koninginnedag ook een dag die door veel mensen uit onze samenleving met gemengde gevoelens beleefd zal worden, omdat zij, ondanks alle feestelijkheden, in gedachten, nog steeds mee leven met onze vorstin, haar familie en in het bijzonder met prins Johan Friso. Maar zoals ons vorstin zei,....30 april is en blijft Koninginnedag. De dag waarop wij de verjaardag van onze vorstin, koningin Beatrix vieren. Een dag van verbinding, "eenheid". Op dagen als vandaag is de verbondenheid tussen mensen zo goed voelbaar".

De Harmonie muziekvereniging "Door Eendracht Sterk" was niet alleen te horen bij de Aubade, maar later ook op winkelcentrum "in de fuik".

Op winkelcentrum Hoogvliet, op de jaarlijkse vrijmarkt, was het een drukte van je welste. Nog meer Hoogvlieters dan voorgaande jaren hadden allerlei zaken uitgestald, van video's/dvd's, schoenen, kleding, zonnbrillen tassen etc. etc.

vanaf 12:00 uur was het  erg gezellig bij vv Meeuwenplaat. Kleedjesverkoop, voetbal, spelen voor de kinderen, en een gezellig terras!

Scouting Hoogvliet was achter het terrein van vv Meeuwenplaat  aanwezig met diverse kinderactiviteiten. Zo konden kinderen abseilen van een toren, boogschieten, popcorn poffen en zich laten schminken.

Ook bij voetbalvereniging Rijnmond was het gezellig druk met diverse activiteiten.

Naast een voetbaltoernooi was er muziek op het terras, volop hapjes en drankjes en waren er voor de kinderen grote springkussens neergezet. 

Kortom Hoogvliet was Oranje,..Hoogvliet is Oranje

...Terug