Nieuwsarchief
Petje af voor steppers
26 July 2012 - Nieuwsbericht [webmaster]


Zondag 22 juli was er weer een groepje taaie steppers. Doorzetters. Waar anderen genoten van welverdiend vakantieplezier reden Sebastiaan, Kees Gebuis, Gina, Joop, Carla en Joke om en om een route over 35 kilometer. Piet en Anja vergezelden de steppers. Grote waardering voor de bijna blinde Sebastiaan van het team. Het team is enorm trots op hem. De route ging via een grote ronde om Geervliet, Bernisse, Zuidland, Simonshaven en Hekelingen-Spijkenisse.

Binnenkort vertrekken de steppers richting Londen voor een rit van iets meer dan 300 kilometer over de binnenwegen. Op 24 augustus vertrekken de steppers naar Londen om daar voor de stichting Sportcompass Spijkenisse in het algemeen en de gehandicapte sport in het bijzonder reclame te rijden. Het gaat zeker geen gemakkelijke rit worden maar wel een enorme uitdaging om deze bijzondere klus te klaren.

De steppers zijn nog steeds op zoek naar deelnemers, sponsoren en ook naar mensen die mee willen gaan in de verzorging voor bijvoorbeeld reparaties aan de steps en fietsen, verzorging onderweg (voeding) en chauffeurs voor de camper en materialenwagen. Ken je iemand die geļnteresseerd is? Laat het snel weten!

voor meer informatie zie de website:  http://www.reunie-zeskamp-hoogvliet.nl/nl/nieuws/?PHPSESSID=ed47bd0a89c7030bd7bf16082c9365b3

 

 

...Terug