Nieuwsarchief
buurt bestuurt
26 July 2012 - In de media []

De burgerpanels van Buurt Bestuurt, die zich in alle wijken van Hoogvliet bezig houden met de verbetering van de veiligheid, het veiligheidsgevoel en de leefbaarheid in de wijken, hebben voor de tweede maal dit jaar per wijk de prioriteiten aangegeven.

Overlast van verkeer en jongeren staan hoog op het lijstje van de burgerpanels. De panelleden kiezen per wijk drie belangrijke zaken die aangepakt moeten worden door de diensten zoals Politie, Stadstoezicht en Gemeentewerken. Om de drie maanden is er een bijeenkomst met het panel, de deelgemeente, Stadstoezicht en Politie. De leden van het panel denken mee, signaleren problemen en geven informatie door aan andere bewoners in de wijk. De burgerpanels versturen informatie over de wijk door middel van nieuwsbrieven.

Via www.hoogvliet.nl is er een link naar de acht complete nieuwsbrieven en kan men lezen over de acties die naar aanleiding van de gekozen prioriteiten worden uitgevoerd door Politie en Stadstoezicht.

dit artikel staat in "Dichtbij" zie ook: http://www.dichtbij.nl/botlek/regionaal-nieuws/artikel/2392607/burgerpanels-kiezen-hun-prioriteiten.aspx


 

...Terug