Nieuwsarchief
prettig weekend
04 August 2012 - In de media [jan koopmans]

Er staat weer een weekend voor de deur. Altijd fijn en op facebook, waar Nieuw Hoogvliet ook aanwezig is, klinkt op vrijdag altijd een soort digitaal gejuich op van mensen die het weekend gaan vieren. Ik duim voor al die mensen voor mooi weer. Ik zit zelf ook op twitter, onder de naam janhoogvliet. Altijd leuk om af en toe deel te nemen aan een discussie die ontstaat onder raadsleden op twitter. Deze keer was dit in verband met de asbest problemen in de Alverstraat. Zoals gebruikelijk heeft de portefeuillehouder, mevrouw Bekker het weer niet goed gedaan volgens de IBP. Die zelfde IBP schitterde gisteren door afwezigheid bij het steunen van de slachtoffers. Als dat niet gaat moet je vooral geen kritiek hebben op anderen. De IBP heeft vijf raadsleden! Is er dan niemand die het iets kan schelen!!

Email kwam laat door, gebrek aan communicatie, dus, wist ik niet dat er een bijeenkomst was en ga zo maar door. Allemaal slappe excuses. Als het zo belangrijk was wat er gebeurde met de mensen uit de Alverstraat dat ben je ook op de hoogte van wat er gebeurd,. Ik was op mijn werk en het eerst wat je doet als je thuis komt, is kijken wat er voor nieuws is. Daar hebben wij allemaal een Ipad voor gekregen in de deelraad. Dan ben je er ook gewoon om de mensen te steunen die nu echt in de problemen zitten. Niet omdat er een boom is omgezaagd, maar omdat je je huis uit moet. Of waren het gewoon niet genoeg mensen die wel eens op je zouden kunnen stemmen? Dat was met de bomen natuurlijk wel zo. Daar hadden veel meer mensen last van. Nee, hier zaten niet zo heel veel potentiŽle stemmers tussen, maar je kan wel lekker zeuren over de portefeuillehouder.

Ik ben ondertussen wel wat gewend. Maar hou alsjeblieft op zeg. Ik ben via mijn werk precies op de hoogte van wat er speelt in de Alverstraat en de problemen die zich daar bij voordoen. Zo kan je dingen voor je zelf aardig vergelijken. Is daar dan veel fout gegaan? Nee, daar is niet veel fout gegaan. Alles is gelopen volgens de procedures die er voor zijn. Ben ik tevreden? Ik heb gelukkig vergelijkingsmateriaal en kan ik dus zeggen dat ik tevreden ben ja. Dat heeft niets met politiek te maken, maar alles met mensen. Niet iedereen zal tevreden zijn, maar dat hou je altijd. Bewoners die geen onderdak hadden zijn netjes ondergebracht in een hotel, zij konden nog spullen uit de woning halen.

Ik denk dat ik maar weer eens naar onze topsporters ga kijken. Dat straalt toch heel wat meer positieve energie uit dan het gezeur vanaf de zijlijn door onze Hoogvlietse politiek.

 

 

 

...Terug