Nieuwsarchief
prettig weekend
05 October 2012 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Vorige week donderdag was ik nog met vakantie. Ik was dus niet bij de raadsvergadering. Was dat deze keer echt nodig? Nou, eigenlijk wel, maar wij hadden alles waar wij moties voor in wilden dienen al ingediend bij de vorige vergadering over de kaderbrief. Verder wisten wij dat de raad het wel eens was wat betreft de kinderboerderij en het zwembad. Dus die twee stemmen van ons waren deze keer niet echt onoverkomelijk. Dus, deze keer ook geen bijdrage van ons op de website. Als u toch graag wil weten waar wij het over gehad hebben kunt u de band van de vergadering op internet afluisteren. Eigenlijk wel zo handig, maar Nieuw Hoogvliet heeft geen bijdrage geleverd aan deze vergadering, dus ik ga er dan ook niets van vinden of over schrijven.

Op de zaterdag dat ik terug was, kon ik nog wel mooi even het feest van de vrienden van Hoogvliet bijwonen. Dat was een mooi feest. Geen gezeur, lekker veel bezoek bij de muziek en het vuurwerk. Een mooi ouderwets vuurwerk, waar weer veel mensen uit Hoogvliet op af waren gekomen. Gewoon op een plek die voor iedereen lopend bereikbaar was en dat was te zien. Ik hou wel van dit soort dingen. Veel Hoogvlieters die elkaar daar tegen komen en die elkaar soms een tijd niet gezien hebben. Het vuurwerk is toch altijd wel het feest met de meeste bezoekers in Hoogvliet. Laten wij eens kijken of het volgend jaar weer lukt om genoeg geld bij elkaar te vinden om zoiets in ieder geval nog een keer te doen.

Ik kreeg op facebook een klacht van iemand die last had van de herrie van de bouw van het nieuwe gedeelte bij de Binnenban. Ik kan mij dat goed voorstellen. Het is altijd een tijd afzien als er weer van alles gegraven en gebouwd wordt. Kunnen wij daar iets aan doen? Ik denk van niet. De vooruitgang is niet tegen te houden maar. Voorlopig ligt hierna de bouw wel even stil als ik de woningstichtingen mag geloven. De klad zit er goed in kennelijk, dus voorlopig houden wij nog wat lege plekken in Hoogvliet. Goede ideeŽn zijn altijd welkom. Ja, ik weet het, losloopveld voor de hond!  Wij zijn daar in de raad best wel mee bezig.. Er moet vaak wel een hek omheen en dat is duur, dus daar wordt ook nog een oplossing voor gezocht. Ik beloof niets, maar het leeft nog steeds, dus wie weet.

 

Prettig weekend..

...Terug