Nieuwsarchief
Sinterklaasfeest en een prettig weekend!
25 November 2012 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Sinterklaas is weer in Hoogvliet Ik zag dat het sinterklaasfeest weer een groot succes was! Mooi dat daar nog steeds geld voor bij elkaar geschraapt kan worden en met dank natuurlijk aan al die vrijwilligers die het weer mogelijk maken. Ik denk dat dit best wel eens vergeten wordt. Beste mensen,  het sinterklaasfeest is helemaal afhankelijk van vrijwilligers en niet anders. Als deze mensen er niet zouden zijn, dan was er geen sinterklaasfeest. Dit is net zo met het vuurwerk en de taptoe in Hoogvliet. Geheel afhankelijk van vrijwilligers dus en daar mag Hoogvliet best blij mee zijn.

Waar men vast ook een feest vierde afgelopen week, was in de Zalmplaatschool. Rotterdam vind dat er geld moet zijn voor nieuwbouw. Dat vonden wij allemaal ook natuurlijk, maar, zo zie je maar weer wie het uiteindelijk voor het zeggen heeft. Niet de deelgemeente! Als dat wel zo was, dan was dat al veel eerder geregeld, want iedereen is het er binnen de raad wel over eens dat onderwijs voorrang heeft. Ook prettig voor de portefeuillehouder die nu ook met goed nieuws kan komen. De portefeuillehouder heeft dit laatste jaar best veel slecht nieuws moeten brengen als het gaat om de verenigingen binnen Hoogvliet. Sluitingen, minder geld en samenvoegingen zijn op komst. Daar kan zij ook niets aan doen want ook het geld moet uit Rotterdam komen.

Wat ga ik eens doen op mijn vrije zondag? Ik weet het niet! Het is ook best wel eens lekker om helemaal niets te doen, maar daar denkt niet iedereen in mijn familie zo over, dus ik zie wel.

Nog een fijne zondag

...Terug