Nieuwsarchief
Drie vrijwilligers genomineerd
27 December 2012 - In de media [Jan Koopmans]

De kerstdagen zijn weer voorbij en wij gaan ons weer voorbereiden op het nieuwe jaar. Het einde der tijden is niet gekomen, dus zal ik toch maar weer achter de computer kruipen om aan het werk te gaan voor 2013. Tijdens de aankomende nieuwjaarsreceptie worden altijd de vrijwilligers van het jaar gekozen.

Dit jaar zijn Addy Thijsebaard, Agaath ten Caat en Ton Remeeus genomineerd voor de titel 'Vrijwilliger van het jaar 2012'. Ze werden tijdens hun werkzaamheden als vrijwilliger verrast door portefeuillehouder Ingeborg Hoogveld en Hans Bours met de mededeling van hun nominatie.
 
Addy Thijsebaard is genomineerd vanwege haar inzet voor de EHBO-vereniging maar ook vanwege haar vrijwilligerswerk voor Mantelzorg Hoogvliet/Pernis. Verder is zij hulpverleenster bij sport- en spelevenementen en assisteert zij EHBO-docenten bij de jeugdopleiding op basisscholen.
 
Agaath ten Caat is zeer actief betrokken bij allerlei activiteiten in Siloam zoals het runnen van de winkel binnen het zorgcentrum. Haar inzet wordt zeer gewaardeerd door de bewoners van Siloam maar ook door de familieleden van de bewoners.

Ton Remeeus is nauw betrokken bij het Platform Gehandicapten Hoogvliet. Dit Platform waakt over de toegankelijkheid van Hoogvliet voor mensen met een beperking. De heer Remeeus werd door portefeuillehouder Hoogveld bezocht in de Oedenstee waar hij onlangs een handtekeningenactie organiseerde voor het behoud van de kinderboerderij.
 
 
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de deelgemeente Hoogvliet op 10 januari 2013 wordt bekendgemaakt wie de titel ‘Vrijwilliger van het jaar 2012' mag dragen.

zie verder: http://www.rotterdam.nl/nieuws:drie_vrijwilligers_genomineerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

...Terug