Nieuwsarchief
Gasten Erasmus Middag Magazine week 02/03
03 January 2013 - In de media [uit dichtbij....]

Gasten Erasmus Middag Magazine week 02/03 REGIO | 02 januari 2013 | reageer | Door Radio Erasmus, dichtbij-meeschrijver HOOGVLIET - "Erasmus Middag Magazine" is een gezellig en informatief programma bij Radio Erasmus op dinsdag t/m vrijdagmiddag tussen 14:00-16:00 uur, boordevol leuke items en de lekkerste muziek. Elke middag schuift er van 15:15-15:45 uur een interessante gast aan tafel bij de presentator / presentatrice.

Woensdag 9 januari ontvangt Hanneke Kooren Monique de Vrijer, beheerder van deVogelklas Karel Schot in Rotterdam. Wat is de Vogelklas precies,
wanneer en waarmee kun je er terecht en hoe helpen wij onze gevederde vriendjes in tijden van barre kou? Dit zijn zaken die zeker aan bod zullen komen in dit boeiende interview.

Op donderdag 10 januari ontvangt presentator Hans Koole Ineke Jochims,
directeur van de Stichting Zwerfkatten Rijnmond als gast aan tafel. Hoe is de stichting ooit ontstaan, wat doet de stichting, hoe is de werkwijze van de stichting en wat is precies een zwerfkat?? U hoort het allemaal in dit interessante interview.

Op vrijdag 11 januari ontvangen Adrie Nieuwland en Jesse Schreuders Hans van der Boom, mede-oprichter en voorzitter van hetHistorisch Genootschap Hoogvliet. Het Historisch Genootschap Wat is het Hitorisch Genootschap precies, voor wie is het bedoeld en wat is er allemaal te zien en te doen? Zaken die allemaal zeker aan bod zullen komen in dit interview. Op zaterdag 26 januari zal de tentoonstelling "Watersnoodramp" geopend worden en ook hierover zal Hans u uitgebreid vertellen.

Op woensdag 16 januari zal Hanneke Kooren als gast aan tafel Jan de Kloetontvangen.Jan de Kloet is al 10 jaar stadsmarinier in ons eigen Rotterdam, maar wat is een stadsmarinier nu precies, welke taken verricht een stadsmarinier zoal en wat maakt het beroep stadsmarinier nou zo leuk? Je hoort het allemaal als je luistert naar Erasmus Middag Magazine met Hanneke Kooren.

Luister dus weer gezellig mee van dinsdag t/m vrijdag tussen 14:00-16:00 uur
"Erasmus Middag Magazine" www.radioerasmus.nl

Erasmus Middag Magazine is altijd op zoek naar leuke, interessante gasten.
Heeft u iets te vertellen of wilt u iets extra onder de aandacht brengen? Stuur
dan een mail met uw verhaal naar: info@radioerasmus.nl of bel: 06-20338506

zie: http://www.dichtbij.nl/botlek/regionaal-nieuws/artikel/2579363/gasten-erasmus-middag-magazine-week-0203.aspx

 

 

...Terug