Nieuwsarchief
A15 nieuws
26 January 2013 - In de media []

Nieuwsbrief A15 Maasvlakte - Vaanplein

A15 niet alleen rijksweg maar ook waterkering
Voor de aanleg van de verlengde Zuiderparkweg realiseert Rijkswaterstaat een tunnel onder de A15. Wat weinig mensen weten maar wat nu zichtbaar wordt, is dat de A15 een waterkerende functie heeft.

Lees meer

 
Vraag en antwoord
Weggebruikers mailen ons wel eens waarom de aannemer piepschuimplaten (EPS) gebruikt bij de aanleg van de A15. Wij geven u het antwoord op de vraag:
Waarom wordt er een soort piepschuim onder de nieuwe A15 gelegd ter hoogte van knooppunt Vaanplein en de Beneluxtunnel?

Lees meer


Update werkzaamheden op en langs het tracé
Op en langs het tracé A15 Maasvlakte - Vaanplein zijn een groot aantal deelprojecten in uitvoering. We houden je in dit artikel graag op de hoogte van de werkzaamheden.

 Lees meer

Aankondiging digitaal klantenpanel
In februari houden we voor de vierde keer een klantenpanelonderzoek. Via dit onderzoek inventariseren we de ervaringen van omwonenden en gebruikers van de A15 Maasvlakte - Vaanplein. Met de informatie die het klantenpanel ons geeft, kunnen wij onze dienstverlening en communicatie verbeteren.

Lees meer 
 
Alles uit de kast voor betere doorstroming A15
Rijkswaterstaat plaatst op 2 opritten naar de A15 toeritdoseerinstallaties. Toeritdosering moet de dagelijkse file op de A15 in de avondspits helpen verlichten. Als initiatiefnemers halen Rijkswaterstaat, de Verkeersonderneming, het Havenbedrijf, de gemeente Rotterdam en stadsregio Rotterdam alles uit de kast om de doorstroming te verbeteren.

Lees meer

 
Luisteren naar alle betrokkenen
Zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan, zodat het project A15 MaVa voorspoedig verloopt. In een dichtbevolkt gebied houdt het in dat er veel met bewoners, gemeenten en bedrijven moet worden gesproken. Omgevingsmanager Eelke Turkstra van Rijkswaterstaat zit met alle partijen om tafel. ‘Ik voel me verantwoordelijk voor ieders belangen.'

Lees meer
________________________________________
Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat. Meer weten? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of bel 0800 - 8002 (ma t/m zo 06.00 - 22.30, gratis).

 

 

...Terug