Nieuwsarchief
Kogels hebben geen Namen (update)
26 March 2013 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Maandag was de première van de film "kogels hebben geen namen " een film van en over de Antilliaanse gemeenschap en de problemen binnen deze gemeenschap  op het gebied van geweld. Deze documentaire gaat over het vuurwapen gebruik. Helaas kon ik niet bij de premiere zijn, in verband met een vergadering op de deelgemeente. Hoe kijkt deze gemeenschap aan tegen het wapen gebruik en hoe gaat zij om met het beeld dat de afgelopen jaren geschetst is. Middels deze film verteld de Antilliaanse Gemeenschap haar kant van het verhaal en hoe zij denken dat dit opgelost kan worden. Mooi indringend verfilm en het zet je aan het denken. Wat Nu? Iedereen weet waar het probleem zit, maar wat doe je er mee?
Complimenten aan Vincent van den Broek die zorgde voor Regie, Camera en de Edit. Vincent zorgde al eerder voor een kort film over de veranderingen in Hoogvliet en trok daar toen de aandacht mee. Ook deze keer bleef ik tot het einde geboeid. Bedankt Fincent.
De film zien?
http://youtu.be/le-DOXRkIH4

Gisteren was ik op het parkeer terrein naast de deelgemeente en mooi dat die te koop staande auto's nu weg zijn. Bedankt stadstoezicht! Dat scheelt parkeerplaatsen en er was tenslotte iemand die aan die auto's verdiende. Laat die dan ook betalen, maar dit is beter...Scheelt altijd weer een parkeerplaats of zes.

 

...Terug