Nieuwsarchief
Traangas in beslag genomen bij preventief fouilleeractie Hoogvliet
27 March 2013 - In de media [jan koopmans]

De wijkteams Hoogvliet, Albrandswaard en Barendrecht van de politie hebben donderdag een ANPR-actie gehouden. Ook werd er preventief gefouilleerd.
De acties werden gehouden tussen 13.00 en 21.00 uur. De ANPR-controles waren aan de Dierensteinweg in Barendrecht en de Vrijenburglaan in Albrandswaard. In totaal waren er 24 hits. Een voertuig werd in beslag genomen, omdat de bestuurder voor de vijfde keer zonder rijbewijs reed. Verder werden
boetes uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel en het voeren van verkeerde verlichting.

Op de Groene Kruisweg in Hoogvliet werd preventief gefouilleerd. 68 personen en 18 voertuigen werden gecontroleerd. Er werden twee messen aangetroffen. Die zijn in beslag genomen. Ook werd een busje traangas aangetroffen. Daar werd een boete voor uitgeschreven.

Valt dit mee? Het is maar hoe je het bekijkt. Er staat niet bij wat voor messen en ik weet dat het vismes wat wel eens bij mij achter in mijn kofferbak ligt ook mee zou tellen. Traangas klopt nooit. Dat mag je gewoon niet bij je hebben, hoewel ik wel eens denk dat elke vrouw gewoon standaard zo'n busje bij zich zou moeten dragen, maar ja, wie ben ik?

...Terug