Nieuwsarchief
Nieuwsbrief A15
28 March 2013 - In de media []

Nieuwsbrief A15 Maasvlakte - Vaanplein

Maart 2013 - nummer 3

Dit is de digitale nieuwsbrief over de werkzaamheden rond de verbreding van de A15 Maasvlakte - Vaanplein. Wij mailen iedere maand een nieuwsbrief naar abonnees. Wilt u de nieuwsbrief ook digitaal ontvangen? Meld u dan aan als abonnee op de website van Rijkswaterstaat. Dit doet u door op www.rijkswaterstaat.nl rechtsbovenin op 'abonneren' te klikken.

Boomfeestdag gevierd in het Bonairepark Hoogvliet

Woensdag 20 maart was het nationale boomfeestdag. Op deze datum zijn door het gehele land door kinderen van basisscholen bomen geplant. In Hoogvliet is de eerste boom van de boomfeestdag geplant door Yvonne Bekker, portefeuillehouder Ruimte van de deelgemeente Hoogvliet en Anne-Beth Heijnen, projectdirecteur A15 MaVa.

Lees meer

 

 

 

Digitaal klantenpanel februari: een 7,6 voor MaVa

In februari vond weer een meting van het digitale klantenpanel A15 MaVa plaats. Ditmaal vulden 365 omwonenden en weggebruikers de enquête in. De vragen gingen opnieuw over overlast (of hinderbeleving), en over onze communicatiemiddelen. We willen alle respondenten bedanken voor hun antwoorden, het geeft ons input om ons project te verbeteren. Wat waren de resultaten?

Lees meer

 

 

 

Update werkzaamheden op en langs het tracé

Op en langs het tracé A15 Maasvlakte - Vaanplein is een groot aantal deelprojecten in uitvoering. We houden u in dit artikel graag op de hoogte van de werkzaamheden.

Lees meer

 

 

 

Vraag en antwoord

Vraag: wat wordt er ter hoogte van Digna Johanna en Avelingen gebouwd?

Lees meer

 

 

 

Parallelbanen voor betere doorstroming

Met de aanleg van parallelrijbanen zorgt Rijkswaterstaat voor meer ruimte en een betere doorstroming op de A15. Constructiemanager Gerben van Strien van A-Lanes A15 coördineert de aanleg van deze banen tussen het knooppunt Vaanplein en de Groene Kruisweg. ‘Lokaal verkeer én doorgaand verkeer rijdt straks veel sneller naar huis of werk.'

Lees meer

 

 

 


Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat. Meer weten? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of bel 0800 - 8002 (ma t/m zo 06.00 - 22.30, gratis).

...Terug