Nieuwsarchief
Bevrijdingsconcert 5 mei a.s.
15 April 2013 - Nieuwsbericht []

Wellicht ten overvloede wil ik jullie hiermee namens DES van harte uitnodigen voor het bevrijdingsconcert van onze muziekvereniging DES Hoogvliet op 5 mei aanstaande.

Zondag 5 mei is het Bevrijdingsdag en wordt er in Villa Vonk aan de Othelloweg nr. 10 in Hoogvliet een spectaculair bevrijdingsconcert gegeven. Nauwe samenwerking tussen Christelijke muziekvereniging DES Hoogvliet en de Maaslandse Harmonie heeft ertoe geleid dat er een harmonie orkest van ongeveer tachtig enthousiaste muzikanten op het podium plaatsneemt.
Een concert variŽrend van de klassieke klanken van de Russische compost Tjaikovski (ouverture 1812) tot en met de pittige beats van popidool Michael Jackson, het overbekende Soldaat van Oranje, wie heeft de musical inmiddels niet gezien en op een muzikaal bevrijdingsfeest mogen natuurlijk ook de liedjes van Vera Lynn niet ontbreken.

De toegang voor dit concert is GRATIS.
Neem dus buren, vrienden, vaders, moeders, kinderen, kleinkinderen, broertjes, opa's etc. etc. mee naar dit bevrijdingsconcert zodat wij voor een volle zaal kunnen spelen.

Hopelijk heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt en komen we elkaar tegen op deze muzikale middag. Het concert begint om 15:00 uur en de zaal is open vanaf 14.30 uur.

...Terug