Nieuwsarchief
Van woensdag 17 april 22.00 tot donderdag 18 april 05.00 uur
17 April 2013 - In de media []

In deze nacht wordt de afrit Rhoon/Charlois (afrit 19) verplaatst richting het oosten en aangesloten op de nieuwe parallelrijbaan. De locatie van de nieuwe afrit is ter hoogte van hectometerpaal 56.0. Weggebruikers richting Rhoon/Charlois verlaten de A15 hierdoor ongeveer 600 meter eerder. Door deze verplaatsing
kunnen er werkzaamheden uitgevoerd worden aan de toekomstige hoofdrijbaan.

Werkzaamheden
In de aanloop naar de verplaatsing vinden er nachtelijke werkzaamheden plaats zonder afsluitingen. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanbrengen van markeringen op de nieuwe afrit en het opnieuw ophangen van bewegwijzering.

Parallelrijbaan
Door gebruik te maken van een nieuwe afrit en de nieuwe noordelijke parallelrijbaan zorgt Rijkswaterstaat voor een blijvende goede doorstroming op de A15 tijdens de werkzaamheden. Deze situatie is tijdelijk en duurt tot najaar 2013.

Meer folders
Aangepaste verkeerssituatie A15
Kaartje aangepaste verkeerssituatie A15

Zowel bij de ING-bank aan de Middenbaan-Noord 35 als bij de Pameijervestiging aan de Middenbaan-Noord 43, tegenover Bram Ladage, zijn er ondergrondse containers. Bij de ING-bank kan men restafval en papier kwijt. Bij de Pameijervestiging is er een restafvalcontainer en een container voor glas.

Oplettende medewerkers  van de Roteb hebben geconstateerd dat de capaciteit voor het restafval niet goed is verdeeld. Daarom worden containers op 19 april door de Roteb omgewisseld. Vanaf die datum zijn er 2 ondergrondse containers voor restafval naast de Pameijerlocatie en kan het glas en papier worden gedeponeerd in de ondergrondse containers naast de ING-bank.

...Terug