Nieuwsarchief
Nieuwsbrief A15
24 April 2013 - In de media []

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief A15 Maasvlakte - Vaanplein

April 2013

Grootste betonbalk met succes geplaatst

In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 maart 2013 hebben     bijzondere werkzaamheden plaatsgevonden op het knooppunt Vaanplein. In die nacht is de grootste prefab-betonbalk met succes geplaatst.

Lees meer

A-Lanes A15 stelt poorten open tijdens de Dag van de Bouw

Op zaterdag 1 juni 2013 vindt de achtste editie van de Dag van de Bouw plaats. Dit jaar doet A-Lanes A15, het consortium dat in opdracht van Rijkswaterstaat het project A15 Maasvlakte - Vaanplein uitvoert, ook mee aan deze bijzondere dag.

Lees meer

Verplaatsing afrit 19 Rhoon/Charlois vlot uitgevoerd

In de nacht van 17 april op 18 april werd de afrit 19 Rhoon/Charlois verplaatst. Het verplaatsen van een afrit is dagelijks werk voor A-Lanes A15. Hierbij zorgen wij voor een gedegen voorbereiding.

Lees meer

Vraag en antwoord

Door het loskomen van steentjes vindt soms steenslag plaats bij automobilisten die gebruikmaken van het traject A15 Maasvlakte - Vaanplein. Afgelopen maand kregen wij hier een vraag over: Wat doen Rijkswaterstaat en A-Lanes A15 eraan om te voorkomen dat steenslag autoruiten beschadigd?

Lees meer

Bewonerscomité krijgt inspraak

De verbrede A15 komt straks dichter bij enkele woningen te liggen, zoals bij de Rijsdijk in Rhoon. Om de hinder van de rijksweg te beperken, zagen de bewoners graag een geluidswal voor de deur. Zij verenigden zich in een bewonerscomité en gingen de dialoog aan met Rijkswaterstaat. Het resultaat: geen geluidswal, maar wel een groenafscheiding.

Lees meer

Colofon


Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat. Meer weten? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of bel 0800 - 8002 (ma t/m zo 06.00 - 22.30, gratis).

 

...Terug