Nieuwsarchief
Prettig weekend
26 April 2013 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

 

Eerst wil ik wel even mijn excuses aanbieden voor de mensen die gisteren verwacht hadden dat ik op de raadsvergadering zou zijn. Ik lukte mij even niet om er te zijn. Heel vervelend, want ik had mij er nog een keer toe kunnen zetten om weer van alles te lezen over het voormalig cultuurhuis of ons huis of misschien dat het nog wel eens een andere naam krijgt.

Verder was er nog een voorstel van Nieuw Hoogvliet. Dit voorstel diende om het mensen die de boel alleen maar komen verstoren tijdens een vergadering eenvoudiger het woord als inspreker te ontnemen. Met verstoringen bedoel ik niet de mensen die komen protesteren tegen iets wat er in hun omgeving gebeurd. Integendeel, ik zou iedereen van harte aanmoedigen om dit vooral te doen en dat mag wat mij betreft best wel een beetje luidruchtig. Nee, het gebeurd heel af en toe wel eens,  dat er iemand in komt spreken die zijn medicijnen niet op tijd heeft ingenomen. Dat is wel een probleem. Zo'n iemand komt iets vertellen waarbij hij volledig denkt de waarheid in pacht te hebben, maar waarvan de toehoorder totaal niet snappen waar hij het over heeft. Dat is lastig en tot nu toe moest de raad iemand die daar last van had, gewoon aan blijven horen. Ik zou ook nog vragen stellen over de thuishulp, maar dat moet dan de volgende keer maar gebeuren.

Mochten er zich nog vreemde dingen hebben voorgedaan tijdens de vergadering van donderdag, dan ga ik dan natuurlijk nog horen en krijgt u dat ook te zien op onze website.

Voor nu dan maar een prettig weekend.

...Terug