Nieuwsarchief
politiebureau Hoogvliet
26 June 2013 - In de media []

 

De politie verbouwt de komende maanden het bureau aan de Middenbaan Noord in Hoogvliet. Hierdoor voldoet het straks weer aan de eisen van het moderne politiewerk en kunnen er meer politieagenten hun werk doen.

Met de aanpassingen zal het politiebureau straks uitgerust zijn met meer en betere faciliteiten zodat het niet alleen geschikt is voor wijkpolitiewerk maar ook voor andere taken als bijvoorbeeld de
noodhulpverlening.

De verbouwing start 8 juli en duurt naar verwachting tot december 2013. Tijdens de verbouwing zet het wijkteam haar werkzaamheden voort vanuit alternatieve huisvesting op het parkeerterrein.

Het loket voor de 3D-aangifte blijft tijdens de avonduren en in de weekends open. U kunt uiteraard ook aangifte doen via www.politie.nl , telefonisch via 0900-8844 of bij een ander politiebureau. Belt u 0900-8844
voor advies en om een afspraak te maken. In noodgevallen en bijzondere gevallen biedt de politie een maatwerkoplossing.

Hmmmm. Volgens mij staat er in het stuk op internet dat niemand snapt waarom het verbouwd wordt, omdat alles wat er dan in komt er nu ook al zit.  Ja, de cellen gaan weg en dat was het wel. Is dat allemaal niet een beetje duur? Wat verf hier en daar was ook wel mooi geweest!

 

...Terug