Nieuwsarchief
Portefeuillehouder Bekker opent tijdelijke hondenspeeltuin Bello
23 July 2013 - Nieuwsbericht []

Op dinsdag 30 juli aanstaande wordt de tijdelijke hondenspeeltuin Bello om 13.00 uur geopend door portefeuillehouder Yvonne Bekker. Het gaat hier om een "tijdelijke" mobiele hondenspeeltuin in de wijk Boomgaardshoek. Honden mogen hier 2 maanden lang naar hartenlust rennen en spelen in het parkje naast de Gemeentewerf aan de Kapershoekseweg. Een ondernemer heeft hiervoor het initiatief genomen, hij zorgt zelf voor al het materiaal, de aanleg, de benodigde vergunningen en het programma.

 Hondenspeeltuin Bello is een ontmoetingsplek voor mensen met of zonder hond en is openbaar toegankelijk. Tijdens de tijdelijke opening wordt onderzocht of er voldoende draagvlak is bij zowel buurtbewoners als de deelgemeente.

 Voor vragen en eventuele klachten kunt u contact opnemen met Jeroen Leemans via nummer: 06-15074913. Er is ook een website www.speeltuinbello.nl.

 Doet u mee aan een activiteit op of rondom de hondenspeeltuin Bello? Meldt u dit dan via Serious Gaming via de App Ons Hoogvliet: www.onshoogvliet.nl en verdien Hoogvlietjes

...Terug