Nieuwsarchief
A 15 nieuwsbrief
23 July 2013 - In de media [jan koopmans]

 

Dit is de digitale nieuwsbrief over de werkzaamheden rond de verbreding van de A15 Maasvlakte - Vaanplein. Wij mailen iedere maand een nieuwsbrief naar abonnees. Wilt u de nieuwsbrief ook digitaal ontvangen? Meld u dan aan als abonnee op rijkswaterstaat.nl/abonneren.

Afsluiting Vaanplein

In de periode van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2013 voert A-Lanes A15 in opdracht van Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op het knooppunt Vaanplein. Gedurende deze periode wordt er 24 uur per dag gewerkt.

Lees meer

 

De Groene Verbinding

De Groene Verbinding is een voetgangers- en fietsbrug die Rotterdam-Zuid verbindt met het groen buiten de stad: het Buijtenland van Rhoon en andere natuur langs de Oude Maas. Deze groene verbinding wordt in opdracht van de gemeente Rotterdam gebouwd.

Lees meer

 

Digitaal klantenpanel juni 2013

Vorige maand is voor de 6e keer het digitale klantenpanel afgenomen. De totale respons was iets meer dan 43 procent van het panel. Dat zijn 281 klantenpanelleden. Deze panelleden gaven het project A15 MaVa gemiddeld een 7,8. Dit is net iets meer dan in de meting van februari, waar het project nog een 7,64 gemiddeld scoorde. Goed nieuws dus. Hieronder volgt een korte uiteenzetting van de resultaten.

Lees meer

 

Werken aan de ruggengraat van de Botlekbrug

Alles aan de nieuwe Botlekbrug is groot, dus ook de zogenoemde longspans. Dit zijn de wegdelen die aan weerszijden van het water de hefdelen van de brug verbinden met de oever. De eerste betonnen kokerliggers - de ruggengraat van de longspans - zijn onlangs aan de westoever gestort. Een uitdagende klus, vertelt hoofduitvoerder Torben Brokop.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

...Terug