Nieuwsarchief
Spetterende seizoensopening bij Nikantes
27 August 2013 - In de media []

Nikantes organiseert op zaterdag 31-08-2013 een spetterende seizoensopening op het sportcomplex aan de Botreep te Hoogvliet, het Nikantes Summer Experience weekend.

Vanaf 10.00 uur tot 10.45 uur kunnen kinderen van 3-6 jaar deelnemen aan de Kangoeroe Klup. Er worden dan allerlei leuke spelletjes gedaan en na afloop is er natuurlijk wat lekkers te drinken. Iedereen is van harte welkom.

De Hoogvlietse vereniging krijgt om 10.30 uur de Sportplus status toegekend door de directeur van Rotterdam Support Gert-Jan Lammens. Dit is een erkenning voor de vereniging omdat zij zich inzet voor het maatschappelijk verantwoord bezig zijn voor de eigen leden en voor de wijkbewoners. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zal dan om 11.00 uur het Nikantes Sportplus bord onthuld worden.

Om 11.15 uur is er een demonstratiewedstrijd van het Nikantes G team tegen het Rotterdamse WION G team. Om 13.00 uur is er een demonstratiewedstrijd van Nikantes 1 - Harga 1.

Het programma is opgezet via het stuif-in principe. Heel de dag zijn er dingen te doen zonder vast programma met uitzondering van het bovenstaande.

Ook voor de niet sportieve Hoogvlietse inwoners is een programma samengesteld om met name de wijk te bedanken voor de jarenlange gastvrijheid en om iets terug te doen als goede buur. Zo is er een leuke braderie met ouderwets gemaakte houtsnijwerk, kaartenverkoop, een gezellige gebak kraam met koffie en thee, een sieradenkraam en uiteraard zullen popcorn en suikerspinnen ook niet ontbreken. De IJs-Tuk zal ook aanwezig voor het verzorgen van lekkere ijsjes. Kinderen krijgen een rode of groene ballon (de clubkleuren van Nikantes) mee voor naar huis. Daarnaast is er ook een hoogwerker op het terrein aanwezig van bijna 20 meter waarmee je over het hele Nikantes terrein heen kunt kijken en zelfs over heel de Groene Gordel van Hoogvliet.

Het evenement is mede mogelijk gemaakt door Camperience, een Hoogvliets bedrijf dat zich richt op verkoop en onderhoud van alles op het gebied van caravans. Zij zullen ook op deze dag aanwezig zijn en de aanwezigen kunnen dan zelf een caravan mover uitproberen.

De volgende sporten kun je op deze dag beoefenen bij Nikantes: korfbal, Jeu de Boules, Aikido, Nordic Walking, Volleybal, Hippische Sport, Trend Dance, voetbal en boksen.

Er zullen ook diverse spel activiteiten te doen zijn die kinderen kunnen afleggen met een kaart: een springkussen, Bungee Ball, een stormbaan, Bean-Bag Toss, Katakorf schieten, een mover circuit, Jeu de Band gooien en snel doelen.

Heel de dag is er een professionele DJ aanwezig die leuke muziek draait. Vanaf 15.00 uur zal blaaskapel de Flaterbende de boel op stelten komen zetten bij Nikantes.

Kom dus sowieso even langs aanstaande zaterdag bij Nikantes om dit evenement niet te missen. Deelname of langskomen is uiteraard geheel gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.nikantes.nl

...Terug