Nieuwsarchief
A15 Nieuws
24 September 2013 - In de media []

 

 

 

1.1.1        Heftorens Botlekbrug groeien naar grote hoogte

Wie gebruik maakt van de A15 en daarbij de Botlekbrug passeert, ziet aan de zuidkant van de brug de nieuwe Botlekbrug groeien en groeien. De funderingen zijn gelegd en de voeten van de pijlers staan al trots boven water. In de komende tijd worden de heftorens op deze voeten geplaatst.

Lees meer

 

1.1.2        Werkzaamheden op knooppunt Beneluxplein

In het weekend van vrijdag 4 tot maandagochtend 7 oktober vinden werkzaamheden plaats aan de verbindingsboog op het knooppunt Beneluxplein richting de Beneluxtunnel. Tijdens deze periode voert A-Lanes A15 in opdracht van Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit.

Lees meer

 

1.1.3        Nieuwe Oudelandseviaduct bij Hoogvliet open voor verkeer

Sinds zaterdagochtend 14 september 2013 kan het verkeer gebruik maken van het nieuwe Oudelandseviaduct in Hoogvliet. Het nieuwe viaduct ten oosten van de aansluiting Hoogvliet-Aveling is direct naast het oude viaduct gebouwd.

Lees meer

 

1.1.4        Unieke betonnen balken voor nieuwe Botlekbrug

Gedurende 2 weekenden in september zijn over beide toeritten van de Botlektunnel in totaal 36 enorme betonnen balken geplaatst. Hierop komt volgend jaar de oprit naar de nieuwe Botlekbrug te liggen. De balken, met een lengte van 48 meter en gewicht van 240 ton, zijn de langste en zwaarste die ooit in Nederland gefabriceerd zijn.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...Terug