Nieuwsarchief
prettig weekend
04 October 2013 - Nieuwsbericht []

De Campus is zo goed als klaar en opgeleverd. De grote verhuizing moet dus plaats gaan vinden. Onderwijs instellingen en een sporthal moeten hun spullen pakken en een aantal gebouwen zullen leeg komen te staan. Mijn voorkeur? Zo snel mogelijk afbreken. Wij hebben natuurlijk niet voor niets nieuwe gebouwen neer gezet. Als wij die gebouwen nu weer voor een appel en een ei gaan verhuren of doorverkopen hebben wij in Hoogvliet weer heel snel een paar rotte kiezen. Dus, gebouw verlaten en de sloopkogel er in. Ik ben niet zo blij met halfverlaten gebouwen waar niets meer mee gedaan wordt of waarvan de eigenaar eigenlijk geen geld heeft voor onderhoud. Wij hebben een nieuwe sporthal omdat het onderhoud van de oude sporthal niet meer te doen was, slopen dus en liefst zo snel mogelijk.

De mensen die in het oude deelgemeentegebouw werken moeten ook verhuizen. Zij gaan in een mooi nieuw gebouw werken en daar kunnen de Hoogvlieters straks ook terecht voor hun paspoort en rijbewijs en zo. Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik nu van dat nieuwe plein moet denken bij de Binnenban. Ik wil eigenlijk niets liever dan er zo snel mogelijk voorbij lopen, of het zo snel mogelijk oversteken als ik in de sportwinkel moet zijn. Wij zullen het er mee moeten doen en misschien heeft iemand een leuk idee om die kale vlakte iets aantrekkelijker te maken?

Misschien is er wel iemand die met bloemen of iets dergelijks op het midden van het plein wil staan? Ik noem maar iets natuurlijk. Ik kan mij voorstellen dat de omwonenden niet zitten te wachten op een patatzaak of een andere winkel die bakgeuren verspreid. Wij wachten af en ik hoop dat het nog echt een beetje aantrekkelijk gaat worden.

 

Ik wens iedereen in Hoogvliet een fijn weekend!

 

...Terug