Nieuwsarchief
Jota/Joti bij Scouting Hoogvliet
18 October 2013 - Nieuwsbericht []

Van 18 tot en met 20 oktober 2013 wordt de Jamboree On The Air (Jota) en Jamboree On The Internet (Joti) gehouden.  Dit is een wereldwijd scoutingevenement, waarbij scouts over de hele wereld contact met elkaar leggen via amateurradio of het internet. Dit jaar zal Jota/Joti in het teken staan van het thema "Share-it".

Scouting Hoogvliet doet ook dit jaar weer mee aan Jota/Joti en zal scouts van Scouting Antiano uit Curaçao ontvangen om met elkaar deel te nemen aan dit evenement. Gedurende het hele weekend zullen allerlei activiteiten voor de scoutingleden worden georganiseerd.

Bij de grote gezamenlijke opkomst op zaterdag 19 oktober 2013 zullen om 09.00 uur alle aanwezige leiding en kinderen van Scouting Hoogvliet samen met de gasten uit Curaçao de opkomst openen met het daarbij horende hijsen van de diverse vlaggen, waarna een dag vol activiteiten rondom het thema van Jota/Joti zal volgen voor alle deelnemers. Om 17.00 uur wordt deze dag weer gezamenlijk afgesloten met het strijken van de eerder gehesen vlaggen.

...Terug