Nieuwsarchief
fijne zondag en verkeershinderaars
27 October 2013 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Beste Provincie. Wij, de inwoners van Spijkenisse en Hoogvliet, worden gedurende langere tijd lastig gevallen door allerlei instanties die ons proberen te hinderen in onze mobiliteit. Kruispunten bruggen en zelfs de metro was enige tijd niet het meest ideale vervoersmiddel om mee te reizen.

Alle inwoners van deze gebieden zijn wel wat gewend en leggen zich vaak neer bij deze ellende wetende dat u toch niet bereid bent om echt grote investeringen te doen teneinde ons leiden enigszins te  verlichten.  Sinds kort hebben wij er nog iets bij gekregen. De verkeersregelaars. Verkeersregelaar zijn mensen in gele pakken die proberen het verkeer nog meer te hinderen. Eigenlijk zijn het geen verkeersregelaars maar verkeershinderaars. Verkeershinderaars parkeren hun auto op allerlei plekken waar normale mensen dat niet mogen en proberen daarna het verkeer zoveel mogelijk verder op te houden. Beste mensen van de provincie. Als u serieus genomen wilt worden, met nadruk op serieus, haal die mensen dan weg, of kom eens kijken wat zij nu eigenlijk doen in deze gebieden. Ik weet dat het lastige tijden zijn. Vermoedelijk bent u dan onderweg naar uw werk of gaat u net naar huis, maar probeert u dan eens voor een keer iets eerder van huis te gaan of wat later te eten. U kunt dan op een van die plekken, zoals de Groene Kruisweg-Aveling zien hoe het werkt.

Nieuw Hoogvliet gaat mee doen met de verkiezingen. Nieuw Hoogvliet gaat ook proberen om met Regionaal Lokaal een zetel in de gemeenteraad te krijgen. Het makkelijkste zou zijn om te zeggen, dat wij er mee stoppen. Weglopen voor het werk wat er aan zit te komen ligt niet in onze stijl. En dat was precies wat ik wel gedacht had wat er zou gebeuren met onze andere lokale partij, mooie verhaaltjes in de krant ten spijt.  De vorige periode was daar de spirit al helemaal uit en zijn wij er uit gestapt.

Er moet nog veel werk verzet worden. En daar kunnen wij best mensen bij gebruiken. Wilt u iets betekenen van de Hoogvliet? Stuur ons een email en laat weten dat u iets voor ons kunt doen of eventueel straks in de nieuwe vorm mee wilt praten over uw leefomgeving.  

...Terug