Nieuwsarchief
Nieuwsbrief A15
27 October 2013 - In de media []

 

                                                                                                                                                 

Nieuwsbrief A15 Maasvlakte - Vaanplein

Oktober 2013

Noordelijke rijbanen open voor verkeer

Het werk aan de A15 Maasvlakte Vaanplein is een nieuwe fase ingegaan. Sinds 14 oktober kunnen automobilisten gebruik maken van de nieuwe noordelijke rijbanen. Hiermee komt de realisatie van het hele project een flinke stap dichterbij.

Lees meer

Vooruitblik: openstelling zuidelijke rijbanen

Van 25 oktober tot en met 3 november wordt gewerkt aan de wegvakken tussen Hoogvliet/Gadering en Heijplaat/Waalhaven. De werkzaamheden vinden plaats ter voorbereiding van de openstelling van de zuidelijke parallelrijbanen.

Lees meer

Wat gaan we de komende weken doen

Iedere 8 weken maken we een overzicht van de verschillende werkzaamheden op de A15 tussen Vaanplein en de Maasvlakte. In dit artikel vindt u enkele highlights.

Lees meer

Een grote stap vooruit

'Tot eind 2015 werkt Rijkswaterstaat aan een betere doorstroming van de A15', vertelt Roy Kokshoorn, verkeerskundige bij het district. 'In het weekend van 12 oktober hebben we opnieuw een grote stap gezet: de definitieve noordelijke hoofd- en parallelrijbaan van de A15 van Vaanplein tot afrit 18 zijn in gebruik genomen. Dat was een enorme klus.'Kokshoorn is verantwoordelijk voor de veiligheid en doorstroming en hij toetst alle verkeerskundige plannen hierop.

Lees meer

 

 

 

 

 

...Terug