Nieuwsarchief
A15 Maasvlakte-Vaanplein November 2013
28 November 2013 - In de media []

 

 

 

Openstelling Zuiderparkweg

Zaterdag 16 november jl. namen wethouder Jeannette Baljeu (Verkeer en Vervoer gemeente Rotterdam) en Ed Goverde (voorzitter deelgemeente Charlois) samen met bestuurders van omliggende gemeenten de nieuwe verbinding tussen Charlois en Albrandswaard in gebruik. De tunnel verlengt de Zuiderparkweg onder de A15 door.

Lees meer

Viaduct Vrijenburgweg A15 6 maanden afgesloten

Op 16 november 2013 is gestart met de werkzaamheden om het viaduct Vrijenburgweg over de A15 en Betuwelijn aan te passen. Dat is nodig omdat de verbrede A15 er in de toekomst onderdoor moet kunnen. Tijdens de werkzaamheden is de Vrijenburgweg afgesloten voor al het verkeer.

Lees meer

Nieuwe afrit van de Hartelbrug naar de A15

Deelproject Hartelkruis, onderdeel van het project A15 MaVa, ligt ter hoogte van de Hartelbrug. Het Hartelkruis verbindt de Hartelbrug via afslag 16 (Spijkenisse) met de A15. Om het verkeer vlot en veilig richting de nieuwe Botlekbrug te laten rijden worden door A-Lanes A15 verschillende aanpassingen aan de afslag uitgevoerd.

Lees meer

Vragen en klachten? Daar kunnen we wat mee!

‘Bij wegwerkzaamheden proberen we de overlast te beperken en mensen goed te informeren' vertelt Jeroen Medema, secretaris van het cluster Omgeving bij project A15 MaVa van Rijkswaterstaat. ‘En bij A15MaVa zijn rechtstreekse vragen en opmerkingen ook meer dan welkom. Daar doen we altijd iets mee.'

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

...Terug