Nieuwsarchief
Nieuwsbrief A15 Maasvlakte - Vaanplein December 2013
19 December 2013 - Nieuwsbericht []

 

Werk tussen Vaanplein en Beneluxplein bijna afgerond

In de afgelopen maanden is door de aannemer A-Lanes A15 hard gewerkt aan zowel de noord- als de zuidbaan tussen het Vaanplein en het Beneluxplein. In het weekend van 13 tot en met 15 december is er een verkeerswissel geweest waardoor de definitieve verkeerssituatie van de A15 tussen knooppunt Benelux en knooppunt Vaanplein is ontstaan.

Lees meer

Digitaal klantenpanel november 2013

In november jongstleden is voor de zevende keer het digital klantenpanel afgenomen. De totale respons was iets meer dan 45% van het panel, ofwel 303 klantenpanelleden. Deze panelleden gaven het project A15 MaVa gemiddeld een 7,5. Dit is iets minder dan in de meting van juni, waar het project nog een 7,8 gemiddeld scoorde.

Lees meer

De vernieuwde A15: meer dan alleen asfalt

Maar liefst 37 kilometer snelweg, 2 nieuwe parallelwegen en 25 jaar onderhoud. Dat er enorme hoeveelheden asfalt nodig zijn voor het project A15 MaVa is inmiddels wel duidelijk. Maar er is meer nodig dan alleen asfalt: wat te denken van alle matrixborden, camera's en verlichting? Constructiemanager Frank Schonk van A-Lanes A15 legt uit wat er komt kijken bij de plaatsing van deze apparatuur.

Lees meer

Een jaar met veel werkzaamheden, afsluitingen, omleidingen en hinder loopt op zijn einde. Aan de horizon gloort 2014. Ook in het nieuwe jaar werken wij weer aan de verbreding van de A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein. Namens alle medewerkers van Rijkswaterstaat en A-Lanes A15 wensen wij u prettige feestdagen en een voorspoedig 2014.

...Terug