Nieuwsarchief
Prettig weekend
21 December 2013 - Nieuwsbericht [jan koopmans]

Weer een week voorbij. Op naar 2014. Deze week hebben de raadsleden afscheid genomen van de ambtenaren van de Deelgemeente. Dat moest toch een keer gebeuren en zo rond de feestdagen is dat een mooie gelegenheid. De ambtenaren van de deelgemeente, die best wel eens last van de deelgemeenteraad hebben gehad, maar die altijd klaar stonden voor ons. Het werd een gezellig avondje met eten en drinken en er werd heel wat afgekletst.  Iedereen is benieuwd hoe het er straks uit gaat zien met de nieuwe gebiedscommissie en niemand weet het nog. Het stadhuis is een meester in het steeds veranderen van de spelregels voor de verkiezingen en het toekennen van een budget voor na de verkiezingen bijvoorbeeld. Weten wij nu precies hoe het gaat worden? Nee dus. Mocht er dus iemand bij u komen die u verteld hoe het er precies uit gaat zien, dan moet u dat toch nog steeds met een korreltje zout nemen.

Ik zag dat er in ieder geval een nieuwe groepering mee gaat doen met de verkiezingen en dat is Bewoners Belang Hoogvliet. Het idee lijkt goed, maar de personen die er achter zitten hebben gewoon ook met de politiek te maken. Een van de organisatoren zit zelfs gewoon in de raad. Dus vraag ik mij af of het wel helemaal klopt wat zij zeggen "geen politieke partij in de gebiedscommissie". Als deze mensen niet op de  lijst staan, maar alleen maar helpen om deze partij op te richten, hebben zij helemaal gelijk, maar ik ben benieuwd  hoe die lijst er uit ziet.

Misschien ben ik te argwanend.  Vrijdag avond was ik even bij de (kunstijsbaan) naast sport 20000 op de Binnenban.  De eerste kinderen stonden al te trappelen om de baan op te gaan toen ik daar om zeven uur aan kwam.  Het ziet er echt geweldig uit. Wat een goed idee om dit daar te organiseren. Geen problemen met het weer en je kunt op het terras binnen nog wat gebruiken ook. 

prettig weekend..

 

 

...Terug